Over ons

Damesdispuut Prima Vera
Opgericht 17 november 1983
Officially sponsored by KETEL 1

Al meer dan dertig jaar geleden kwamen onze oprichters op het lumineuze idee om het inmiddels meest begeerde damesdispuut van La Confrérie op te richten onder de naam Prima Vera. De afgelopen twintig jaar heeft Damesdispuut Prima Vera een ledenbestand weten te creëren van ruim 100 dames wiens hart sneller begint te kloppen bij het zien of horen van de kleur “ROOD”.

In deze dertig jaar heeft Prima Vera enkele evenementen omgedoopt tot jaarlijks terugkerende tradities.

Grote koploper hiervan is de succesvolle en evenzo populaire “Tulpenactie” in het voorjaar, waarbij de leden van La Confrérie hun gevoelens voor hun medeleden kunnen uiten door hen een rode liefdestulp of een gele ik-vind-jou- niet-zo-aardig-tulp te schenken.

Vanzelfsprekend zet Prima Vera de jaarlijkse tradities ook buiten school trouw voort. De bekende zeildag in juli en het PV-weekend in het najaar zijn maar een kleine greep voorbeelden, waarbij de vrouwen met het rode hart hun passie en enthousiasme voor hun dispuut tonen.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de schoolgaande leden een groot succes boeken door op donderdag hun zeer bekende en opvallende rode blouses met trots en hoog pronkgehalte te dragen door de wandelgangen van de Hotelschool en 's avonds in de Sociëteit.

Leef allen echter niet in de waanzin u zomaar aan te kunnen sluiten bij deze elite van succes, carrière en respect…

Wij zullen er persoonlijk hoog op toezien dat de dames die in aanmerking kunnen komen om zich tot deze elite te voegen, alle mogelijkheden zullen krijgen dit te bewijzen!

Prima Vera leeft niet voor niets Per Sempre!

Volare!

Emailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?   
+ + +     Foto's online van  :  Foto's zeildag     + + +